Sunday, 11 December 2011

friendship never ends~

assalamualaikum semua :)

setelah berakhirnya kisah hidup aku bergelar seorang pelajar asasi undang-undang uitm kuantan aku selalu rindukan teman-teman seperjuanggan sepanjang setahun setengah aku kat sana. nak nak roomate dengan housemate aku untuk sem 3 ni.walaupon aku baru je kenal korang *yang aku baru perasan korang wujud kat uitm pon ade tapi kita bole rapat macam da kawan sejak kechik. sumpah aku rindu korang semua. setiap kali aku pergi ataupun lalu kat tempat-tempat bersejarah kita waktu lepak-lepak dulu aku mesti teringat kat korang. sekarang kat mana mana aku pergi mesti teringat kat korang. pegi ecm ke mega ke nak nak pegi mcd mesti aku cepat tacing teingat kat korang. air mata tu macam laju je nak menitis. sayurkan aku ni... :'(



 macam macam yang aku belajar dari korang. salah satunya yang aku belajar dari korang ialah yang ada kat quote kat pic yg kat atas tu..the only way to have a friend is to be one. koranglah teman terbaik sepanjang aku kat sana. korang pon tau kan yang aku ni memang susah nak rapat dengan orang. aku ni bukannya jenis mesra alam yang sentiasa senyum kat orang lain, perangai aku pon pelik sikit. terima kasih sebab memahami dan sentiasa sabar dengan aku :) sayang korang.





tengok lepas korang tak da kat kuantan aku meroyan sorang-sorang kat mcd. kesian aku sorang-sorang. korang datang la sini melawat aku.

meet syira my roomie the since first sem until the end of asasi~
sayang kamu sangat-sangat

amalina mey~peneman setia si mental ke 7e..
rindu nak gelak gulingguling tengok cerita running men dengan mey
*ijat simpan lagi sepit pink yg mey kasi masa last day kat uitm.

winona emmanuel*tak sure ejaan betol ke salah
'mak' merangkap class rep terbaik untuk law group G. jutaan terima kasih kepada ko sebab da menjadi private tutor aku sepanjang final sem 3. thanks babe.kalau tak kerana ko mesti aku da fail paper law III.
*rindu nak masak masak dengan win...

 syazana athirah azmi nama glamour dye nana hot!!!
si pembawa virus running men...budak ni yang bertanggung jawab buat aku dengan mey addicted dgn cerite tu...*aku simpan lagi buaya yg ko kasi tu...nak cite pasal ko memang tak abis la kan. babe serious aku nak bagitau yang aku baru perasan kewujudan ko kat uitm tu mase sem 3...tapi aku tetap sayang ko :)
gambar ni yang paling aku suka~ada wani dengan yana win pon ada. si baju merah yang buat peace segala tulah wani. sumpah rindu nak dengar suara dye jerit jerit. rindu nak buat rambut princess sama sama dengan wani. ijat rindu yana jugak. suara yana ni sedap tau. dye pandai nyanyi. sayang korang semua.

untuk aku kisahkan semua tentang sahabat sahabat aku kat sini memang la tak bole kan. aku sayang korang sangat sangat. kepada aisyah aku tak de gambar ko pon. sebab tu aku tak tulis apa-apa pon pasal ko..sorry. tapi aku nak korang tau yang kawan kawan yang tak tertulis dalam blog ni pon aku sayang jugak.

p/s: it true that our life as asasian is over...but our friendship last forever :)



2 comments:

  1. awwww =( aku pn nak upd8 blog cam korg. rindu kat ko gak ijat....!!!!!!!!

    ReplyDelete