Sunday, 11 December 2011

homemade apple pie with love

assalamualaikum semua :)

ok kenapa pie with love??? pie with love sebab hari ni aku buat apple pie dengan mak tersayang :). ok actually mini apple pie hehe sebab size dye kechick molek je.tapi tak kisah la coz size doesn't matter what important is the taste kan kan kan?? rasa dye ok la kot sbab si gemuk (abang lelaki) aku cakap pie filling dye ade sikit2 rasa mcm apple pie mcd #bangga kejap ada orang puji...hehe


yummy yummy :)
 ok rupa dye memang la tak comel macam yg jual kat kedai
tp apa yang penting ialah rasanya :)
mini apple pie with <3

p/s: lepas ni kalau ada masa aku akan update pasal cakes and cupcakes pulak :)

No comments:

Post a Comment