Friday, 9 December 2011

new life new blog : it's the end of asasi life...

assalamualaikum semua :).

macam tajuk entry ni...new life new blog *haish ni kali kedua aku buat blog baru. blog lama sudah terkubur sama seperti berakhirnya kisah aku sebagai pelajar asasi undang-undang uitm kuantan. mungkin aku tak dapat habiskan apa yang aku dah mulakan sebagai pelajar undang-undang tapi aku amat hargai apa yang telah aku belajar sepanjang satu tahun setengah aku study kat sana.*hahaha semua salah muet!!! haha past is past izzati sapa suruh tak study #padan muka. ok kita lupakan kisah sedih aku yang gagal untuk sambung bls. life must go on...gagal sekali tak bermaksud gagal selamanya :)

No comments:

Post a Comment