Monday, 30 January 2012

law G in memory

assalamualaikum :)

sudah hampir berbulan bulan aku tak jumpa classmate law G. sumpah rindu mereka :'( rindu nak bangun pagi dan dalam kepala sibuk fikir pasal kelas pukul berapa dekat room mana ada kelas batal ke ape rindu sangat sangat. walau aku dalm kelas pendiam dan kadang kadang ade yg tak pernah bercakap dengan aku tapi aku tetap sayang korang semua.kita semua dah macam adik beradik. paling tak boleh lupa cdo sem 1 dan sem 2. oklah aku dah tak tau nak tulis apa dah ni mari kita tengok memory yang tercipta bersama :) *AMARAN : post kali ini dipenuhi gambar

the 1st generation of law G (GIRLS ONLY)
CDO sem1 tema: pink (wonder girls)


meet the wonder boys
yusuf, farid, iman, huseini, hakim, rejab
*muka aidil tak nampak


wah rejab sentiasa pose maut HAHA

win dan adibah sentisa comel

waktu ni aku tak ingat kita tengah discuss pasal ape..


reen, jue, hadya, yasmin, ain
*rindu!!!

 farid sentiasa comel!!


korang ingat lagi tak istana pasir yg kita buat sama-sama??


photo shoot gambar raya pertama kita :)  


bear farewell party 


rindu korang semua


cdo sem 2 


OKEY suka gambar ni 
*ada wani dari law H


OKEY farid memang comel


suriana seman :)


syaiful aidil muliani *panjang gila nama 


nurul atikah haris


alyani *partner assignment


the belle's
nurul, nora, salma, eja


sementara menunggu bas 
snap dua tiga gambar


shira, hajar, nurul


muka happy korang :)


jazzle *satu satunya classmate kita yg x de fb


korang terbaik


dinner


laura, aku, sarah
*first time aku makeup ber-eyelashes bagai


huseini dan winona


winona dan rejab


ijat dan winona
*geng main angry bird sampai lebam


aiman dan winona


ijat dan husein
*girlfriend sein jangan marah 


sayang korang!!

p/s: mungkin lepas ni kita da tak jumpa lagi tapi korang tetap dalam hati aku. best of luck untuk result degree yg bakal keluar 2 feb nanti. pada yg dpt sambung bls jangan pernah lupakan aku tau. nanti dah jadi lawyer berjaya jangan sombong sombong tau.


4 comments: