Friday, 3 February 2012

Alhamdulillah :)

assalamualaikum :)

semalam 2 February hari yang dinanti penentu masa depan semua pelajar asasi undang-undang uitm kuantan. macam macam rumors aku dengar pasal result. lawak macam macam dengar dari 12 am sampai la ke 12 pm esoknya last last pukul 5pm jugak boleh tengok result. macam nak gila tunggu. sabar je lah. balik je dari kerja lappy lah yang aku serang dulu konon nak balik terus dapat tahu result. tapi biasalah kita manusia hanya boleh merancang tapi Allah yang menentukan semuanya. dari pukul 6.30 sampai la maghrib masih tak dapat tengok result ujian betul. akhirnya aku give up berhenti check result dan pergi solat maghrib dan terus baca Al-Quran untuk tenangkan fikiran yang dah runsing ni. alhamdulillah syukur hanya itu yang mampu aku luahkan sekarang :) bersyukur masih di beri peluang untuk sambung belajar. 

sarjana muda pentadbiran korporat

eh ini aneh kenapa semester 2???
kemudahan kolej tidak disediakan???*cuba tengok yg di highlight itu 


alhamdulillah dapat apa yang dihajati. kepada yang tidak bernasib baik jangan berputus asa akan sentiasa ada peluang untuk orang yang bersabar :) dan kepada yang dapat sambung BLS tu teruskan usaha anda sampai berjaya jadi peguam yang jujur okeyh.

p/s: mak nak swift satu :) hehe

2 comments: