Monday, 25 June 2012

permulaan persahabatan yang baru : hoki




بِسْــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم



Assalamualaikum...

yess hoki :) bagi yang tidak mengetahui pasti tidak akan percaya yang ijat main hoki. tapi main zaman sekolah je pun itu pun tak aktif sangat sebab sekolah menengah tak ada team hoki perempuan sedih :( bulan may haritu tak ingat berapa haribulan *hehehe* ijat ada join team hoki kolej melati sempena sukan antara kolej dapat la jugak merasa pegang kayu hoki. awesome gila dapat kenal dengan ramai kawan baru :) diorang ni tak sombong walaupun diorang tu dah pandai main diorang tetap ajar ijat dengan mey yang tak pandai sangat main hoki hehehe maklumla dah lama tak main. gamsahabnida :) terima kasih atas tunjuk ajar :)




hoki practiced dekat padang yang dekat dengan seroja
*tak tahu apa nama padang tu haha


team hoki kolej melati
*yang tengah tu tasha team manager hehe suka kacau dia dengan budak jati no 7 HAHA


trex , ketam , syaza

ni lah orang yang bertanggungjawab ajar ijat dengan mey main hoki

terima kasih sekali lagi 
gamsahabnida  :)








ini ika :)

the best goalkeeper ever

sarangheyo












mey dan ijat

dua budak tak pandai main hoki











ika dan ijat
*eh gambar sendiri lagi???

actually ada banyak lagi gambar tapi memandangkan phone hilang ini sajalah yang sempat diupload 
*sedih :(

p/s : sekarang study week i'm supposed to be studying right now but instead of studying i'm busy updating my blog. nampak tak permainannya disitu?? HAHA