Sunday, 30 September 2012

that moment...


سْــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم     


assalamualaikum...

THAT MOMENT bila ijat sedar dah agak lama juga ijat tidak update blog ni gara gara sibuk menyandang tugas sebagai seorang pelajar. sekarang dah masuk sem baru...hurm tak da apa untuk diceritakan barangkali mungkin itu sebab sudah jarang update haha... shah alam sama seperti dulu tiada yang berubah FSPPP juga begitu masih banyak tangga HAHAHA penat T__T

THAT MOMENT bila ijat masuk bilik zira dan tengok dia tengah buat past year account. Ijat rasa macam teruk sangat. Selagi tak masuk final week selagi tulah ijat tak sentuh langsung past year tak buat latihan langsung. Macam ni nak jadi pelajar cemerlang dan terbilang???


that moment i realized i have to change....

THAT MOMENT bila ijat stressed out dengan account math dan segala jenis subject yang men-stress-kan i eat something sweet something nice something that can make me happy :) maybe u should try that. it's really work for me *mungkin gara gara ijat memang macam budak kecik yang suka manis manis :) HAHA 



that moment u will cherished forever is when u happy and thankful
 with everything u have in your life :)

         p/s : it's never too late or too early changed :) when THAT MOMENT comes u will never resist :)