Wednesday, 7 November 2012

bagaikan puteri : tak kenal maka tak cinta :)


سْــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم 

assalamualaikum... :)

berdasarkan tajuk entry kali ini mesti korang rasa post kali ini berkaitan dengan cinta hati dan perasaan kan? tapi tidak sama sekali tidak ada kaitan dengan cinta bla bla bla~ *cett~tajuk macam nak gempak gempak je kan. ok berbalik kepada cerita yang hendak disampaikan, seperti yang tertulis dalam entry sebelum ini aku main hoki. *itu pun kalau ada orang baca HAHA. Memang dah minat sangat sampai konon-konon berhajat nak masuk koko haki sem ni tapi apakan daya nasib tidak menyebelahi :( atas sebab sebab yang tak dapat di elakkan ijat pun masuk GAMELAN. Mula-mula tak dapat masuk hoki sebab jadual kelas clash dengan jadual hoki, aku agak meroyan jugaklah tak puas hati kenapa jadual kelas budak part2 semua clash. Semua ada kelas petang dan dan je practice hoki hari rabu petang stress betul dah tak pasal pasal aku masuk gamelan something that i never ever imagine that i will do in my life. Haish~nak buat macam mana dah jodoh dengan alat musik tradisional terima je la.
I used to play doesn't mean that i don't play anymore
 <3 hockey





ha jadi sekarang ijat main gamelan pulak :) dulu memang tak suka marah geram sangat terpaksa main gamelan semata mata nak lari dari KESATRIA . Sekarang walaupun masih tak mahir main bonang hati dah terjatuh suka dengan gamelan *nama alat tu bonang. Hehehe sejak main gamelan ni ijat ada feeling feeling macam puteri *ok memang perasan but who cares?? biarlah apa orang nak kata .

p/s : maybe i'm not a real princess but at least i am a princess to my parent and i promise to make them proud of me one day  :) 

jodoh pertemuan urusan Allah -bagaikan puteri-

1 comment: