Monday, 31 December 2012

TTK-nian's moments



بِسْــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم


assalamualaikum :)

pejam celik pejam celik hari dah 31.12.2012 tak berapa lama lagi dah nak masuk tahun baru. sejap je rasa masa berlalu. sekarang tengah study week tak lama lagi final lepas tu cuti sem. sekejap sangat rasa semester kali ni. berakhirnya sem 2 ni bermakna dah satu tahun ijat kat UiTM Shah Alam sekejap je dah habis first year. dah setahun jadi ajk tugas-tugas khas kolej melati bersama jpk ttk yang sangat ohsem kak Farah aka mummy :) banyak gila program yang kitorang involve banyak pengalaman yang dapat sepanjang jadi ajk mummy. terima kasih mummy dah kasi peluang kat kitorang semua.


ni la mummy teling kita
*comel kan dia?? muka dia memang nampak garang2 serious gitu tapi sangat dia awesome 


tiga anak teling~
classmate yang tak pernah terpisah #eh??
dari kiri : zira IZZATI sofia




hadapan : IZZATI sofia syuhada
belakang : farhana afiqah azira


merujuk kepada gambar di atas : kami semua adalah ajk ttk kepada jpk ttk yang diberi nama farah amira *maaf kalau ejaan salah ijat lupa nama ayah kak fara sorry :)


p/s : 2012 was a great year for me and i'm hopping for the best this year :) happy new year everyone and good luck for your up coming final  




No comments:

Post a Comment