Tuesday, 26 March 2013

the unexpected II : Training of Trainer


بِسْــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم

assallamualaikum semua :)

sekarang cuti sem dah tinggal tak sampai seminggu pun, ijat sebenarnya tak puas cuti lagi sebab beberapa hari cuti telah digunakan untuk program lain. sedih tapi nak buat macam mana semua tu pun untuk kebaikan diri sendiri jugak terpaksalah bekorban. Selama lebih kurang empat hari ijat pergi training of trainer TOT dekat KIWA. oh sebelum tu ijat nak cerita sikit macam mana boleh terjebak dengan semua ni. kalau korang baca entry 'The Unexpected' sebelum ni, ijat ada cerita pasal pergi interview KEFAJAR.*itu pun kalau ada orang bacalah haha. Ijat dapat interview tu walaupun masa tu ijat memang teruk gila-gila *agaknya diorang amik semua orang yang pergi interview tu kot. lepas final exam haritu ijat dapat msj dari diorang untuk pergi TOT. selama empat haritu memang terseksa jiwa dan raga tapi ijat tak salahkan diorang ada sebab kenapa diorang buat macam tu. overall ijat suka TOT banyak ijat belajar dari diorang semua. dapat banyak kawan baru lagi~ diorang semua memang awesome *ini bukan ayat nak bodek ea haha. yang paling tak boleh lupa kena masuk paya pakai baju yang sama sampai dua tiga hari gosok gigi takda ubat gigi mandi tak pakai sabun dan banyak lagi haha bila ingat balik semula memang lawak gila. 





gambar ni je lah yang ada. itupun diambil selepas balik semula ke shah alam sebab sepanjang kami kat KIWA phone camera semua diorang yang pegang nak amik gambar banyak banyak pun tak sempat memang penat sangat. apapun ijat gembira sepanjang kat sana terima kasih la sebab banyak bersabar dengan ijat yang pelik ni . terima kasih kak nisa abang wafee, buu, hairil, acoi, zura, ain , zira, bella, hieda korang memang groupmate terbaik :)


p/s : sebenarnya ijat da lama draft post ni tapi tak published pun sebab tu tarikh dia macam pelik sikit sekarang bukan cuti sem tapi dah pun minggu ke 4 semester 3 HAHA : D








No comments:

Post a Comment