Tuesday, 9 April 2013

life is full of fake people


بِسْــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم

assalamualaikum



pentingkan diri?? tipulah kalau kita cakap yang kita tak ada sikap tu. semua orang walau sebaik mana orang tu walau sejujur mana pun dia, dalam diri mesti ada sikit sikap tu. mesti akan ada conflict of interests. 
dalam hal ni mungkin aku yang terlalu sensitif mungkin aku yang over react mungkin aku yang over thinking dan mungkin dengan tweet dan post kali ini akan buat kau terasa aku minta maaf kawan... maaf sebab aku pentingkan diri dan selalu minta kau tolong aku buat semua perkara tanpa fikir tanpa sedar yang kau pun ada banyak lagi benda nak fikir benda nak buat dan bukanya semua masa yang kau ada untuk tolong aku buat semua perkara....

sekali lagi maaf

i will try to stop being too dependent on others :)


p/s : semua orang ada sikap pentingkan diri takpa saya faham saya pun macam tu jugak :)






No comments:

Post a Comment