Saturday, 5 October 2013

selamat pengantin BASI~ :D


بِسْــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم




assalamualaikum :)

selamat pengantin basi di ucapkan kepada abang long ijat dan kak wanie *dah berapa bulan along kahwin baru ijat ada masa nak post pasal ni haha nampak tak betapa sibuknya adik mu ini lulzz~ haha sebenarnya dah lama nak update pasal kenduri along tapi ada ja alasan sampai tertangguh berbulan bulan dengan final exam la raya la open house la sibuk mengalahkan retiss uolls HAR HAR HAR~ 

ok malas nak tulis panjang panjang korang tengok gambar je lah ye :)



along with atok~
cucu pertama keluarga
a few minutes before akad nikah
*dubbdabbdubbdabb


masa ni ijat pulak yang over gelabah kat belakang macam ijat yang kawen #ehhh


dalam banyak banyak hal masa kenduri ijat paling tak suka angkat angkat dulang sebab ijat ni clumsy sikit tapi masa kenduri along kena paksa angkat benda alah ni apa lagi memang dulang paling ringan paling kecik yang ijat pilih haha *pemalas gila ish ish ish


photo of the day~
yeay!! dah kawen dah :)


dah kawen dah abang kite
rasa macam baru je lagi nangis nangis ajak along pergi beli gula gula HAHA
terima kasih along hantar air mineral setiap bulan dekat adik yang tak boleh minum air water cooler ni
*mohon dekat seremban 3 nanti pun hantar la jugak ye #ehh


smile~
semoga berkekalan sampai syurga

p/s : semua gambar ni diambil masa along kawen kat kedah gambar kat rumah ijat punya kenduri iolls upload kat instagram je