Thursday, 21 November 2013

................



بِسْــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم




assalamualaikum...


aku hanya minta satu
hanya minta tunggu

tapi kau pilih berlalu
tanpa pedulikan aku

mungkin kau bukan untuk aku...



zira cakap "anak sungai lagi kan berubah,inikan pula hati manusia.jgn patah hati ok.insyaAllah ada yg lebih baik Allah dah tentukan utk kamu :)"

i know the fact that eventually you will walk away and move on but i didn't expect that it will be this fast.
sebab tu aku macam skeptical sikit bila orang cepat sangat cakap suka/sayang/cinta sebab yang macam ni lah buat aku malas nak fikir pasal rasa sebab aku rasa tak mungkin begitu cepat kita boleh suka seseorang. kawan aku pernah cakap "sepantas rasa sayang hadir sepantas itulah rasa itu hilang" mungkin betul apa yang kawan aku cakap :) *semua yang terjadi ini merupakan bukti bahawa hati manusia berubah-ubah


kadang-kadang memang rasa disayang..
tapi kadang kadang juga rasa terbuang..

sebab dia cuma ada bila bosan..
bila bahagia terus dilupakan..
-rose boncet-

yang pergi biarkan pergi..
kita tetap makan megi..
pergi kelas jalan kaki..
ehh pergi mat*..
ramai lagi yang menanti..
ayat nak sedapkan hati..
HAHA 
-rose boncet & ijat Yong-


p/s : untuk awak yang dah calarkan sikit hati saya yang fragile :)









Tuesday, 5 November 2013

hari saya :)


بِسْــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم




assalamualaikum semua

5/11/2013 : cukup 21 tahun saya berada di dunia ini. Mak kata "anak perempuan yang dinanti nanti semoga sentiasa menjadi anak yang baik" sebak hati semoga saya mampu jadi anak yang dapat memberi kebahagian  dekat mak dan abah . dulu dulu mak pernah cerita macam mana mak nak sangat anak perempuan *jangan jeles ye abang abang ku* 5/11/1992 akhirnya saya lahir ke dunia memberi senyuman kepada mak dan abah.


cinta hati saya mak abah saya 
terima kasih untuk semua :)


hari saya tahun ni macam special sikit sebab dapat celebrate kat rumah dan 5/11 pada tahun ni jatuh pada awal muharam . sanggup naik bas jauh jauh semata mata nak balik rumah tak rela sambut birthday sorang sorang dekat shah alam . sanggup skip kelas OB semata mata nak balik HAHA *maaf madam. habiskan masa dengan keluarga sangat seronok takan ada apa pun di dunia yang mampu ganti kasih sayang keluarga :)





habiskan masa bersama dengan adik di pantai
mata tertutup tangkap gambar menghadap matahari HAHA
*kami memang suka pantai



birthday girl excited dapat tiup lilin :)



terima kasih BBBB xiaojie :)


yang ni kak Ada partner lalala yang kasi
birthday kali ni tak tahu kenapa terasa nak bunga tapi tak dapat
esok pagi check moment wechat tengok kak Ada lukiskan bunga untuk ijat ohh terharu :')
*so sweet 

i'm so happy on my day
hope all of you feel the same
spread the love 
not hatred 
saya sayang awak semua :)


terima kasih untuk semua yang wish sama ada yang terawal , on time atau yang terlewat 
*yang wish dua kali pun sama haha
terima kasih untuk hadiah dan card comel tu
terima kasih jugak untuk yang bawak kami makan malam tadi :)
terima kasih semua 
you've made my day
oh ya untuk yang jadi top ten tu jangan lupa kasi hadiah #ehh


terima kasih untuk semua memori indah :)