Wednesday, 11 December 2013

11-12-13 Royal Hi-Tea


بِسْــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم




assalamualaikum..

11-12-13 kami seramai 15 orang ahli kefajar di jemput menghadiri majlis minum petang di raja sempena keputeraan Sultan Selangor :) it was fun spending a great evening with kefajarian yang semua boleh tahan gila boleh tahan gila camera HAHA *oh ya tidak ketinggalan 10 orang MPP UiTM yang baru juga ada bersama kami. MPP tu semua diam je dalam bas kami kefajar bergelak ketawa macam apa kat belakang sebab lawak dengan telatah masing masing hihihi. 


ini semua ahli ahli kefajar yang kelaparan sebelum majlis bermula 
*suka gambar stem dia iolls tak mampu nak ada gambar stem mcm tu


kalau pergi majlis makan makan mestilah ada makanan kan??
ini yang kami makan dalam bekas tu ada roti jala pulut kuning rendang daging la buah la macam macam standard makanan tradisional melayu :)
"lauk hi-tea tak de la ovvahh sangat pun. ingatkan ada mee ketam ke macaroon ke . at least pavlova pun jadilaaa..." 
*di petik daripada caption instagram musyiii HAHA


inilah yang diraikan 11-12-13 Sultan Selangor
semoga panjang umur dan sihat sentiasa


ini budak nakal sempat bergambar macam tu nanti ketulahan baru tau haha =D
*amir nampak kacak lengkap berbaju kebangsaan bersamping dan bersongkok #ehh
mohon girlpreng dia tak marah gua haha


orang kaya wami dan setiausaha diraja ijat #ehh 
*beranggan japp HAHA kira okey lah tu gua tak beranggan jadi puteri raja


MPP dan ahli kefajar bergabung ~
masa nak snap gambar ni kebetulan encik photographer dari barisan MPP dan cik photographer dari kefajar sedondon berbaju unggu macam org bertunang haha oppss...



tidak dapat dinafikan lagi
bukti ahli kefajar gila camera HAHA



personally i love this pic 
*kekonon gambar candid la tengah turun tangga HAHA


pose wajib ahli kefajar sambil jerit kefajar yeahhhhhhh~

p/s : thank you for the memories for the experience that i gain after joining kefajar
may our friendship last forever :)
*ini sem terakhir saya di UiTM Shah Alam sebelum berpindah ke kampus Seremban 3 sobsob harap masih dapat join program kefajar lagi 
-credit to group wassapp hi-tea istana untuk gambar gambar ini semua-

No comments:

Post a Comment