Saturday, 13 December 2014

Shah Alam Annyeong






بِسْــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم





assalamualaikum

agak lama jugak tak post apa apa dalam blog yang kejap ada kejap tak da ni dan yeahh ini entry pertama untuk tahun 2014 nampak tak berapa lama blog ni terbiar HAHA *agak agak ada orang rindu nak baca tak?? hari berganti hari tahun berganti tahun hidup tetap sama macam tak ada perubahan sangat mula semester baru lepas tu cuti sem ulang balik semula sem baru Shah Alam Kuantan , Kuantan Shah Alam. tapi tahun ni lain sikit kita akan ke SEREMBAN ye anak anak. yup seremban bila ditanya apa perasaan berpindah kampus otak mula meliar fikir macam macam maklumlah tempat baru kampus baru tak ada senior *memang lah tak ada dah kitorang yang jadi senior katanya. sejujurnya perasaan bercampur 50-50 antara suka dan tak suka. ye la dekat shah alam duduk asrama dekat seremban kena duduk rumah sewa , nak cari rumah bukannya senang nasib baik wami ada selesai masalah. semoga baik baik je lah dekat tempat baru nanti insyallah :) 

ok sebenarnya bukan nak cerita sangat pasal perasaan bakal berpindah lantaklah cakap banyak banyak pun tak guna sebab memang kena pindah jugak kan. Jadi selamat tinggal shah alam *gitteww haha. Konon konon hati kental je lah tak sedih nak tinggalkan shah alam kan. rasa macam baru lagi merungut dengan mey masa mula mula datang shah alam dulu tapi sekarang rasa sayang nak tinggal HAHA *kalau korang baca entry doludolu mesti korang tau macam mana kami merungut . nahh ni satu lagi bukti hati manusia berubah-ubah #ehhh. jadi sebelum pindah ijat ada buat senarai tempat tempat yang nak pergi sebelum pindah tapi dalam 5 list yang ada cuma dua je yang tercapai sokayy nanti lepas grad kita pergi reramai ye :) kalau korang tau 5 tempat yang ijat teringin nak pergi tu mesti korang gelak sebab tempat tu memang biasa sangat tapi maklumlah ijat ni jarang berjalan mana lah sempat nak melawat tempat tempat tu semua HAHA. 




tengok gambar ni pun boleh teka tempat ni kan? haha
yeah ict lame gila kan dalam banyak banyak tempat ict jugak yang ijat nak pergi :D
orang kata tak budak uitm shah alam lah kalau tak pernah pergi ict 
jujur selama dua tahun hanya dua kali pernah jejak kaki kat sini 


terima kasih kepada diorang semua yang sudi kutip budak yang tak pernah jalan jalan *tempat yang paling jauh ijat pernah pergi sorang sorang ialah kfc seksyen 2 haha okbaii.
oh ye diorang bawak ijat pergi pasar malam yang hari rabu tu haha *itu pun first time pegi sana

jage-jage nak post banyak gambar ni haha 


peaceee~ memang fail amik gambar mata mesti lari sana sini


kena paksa dengan mey naik benda alah ni nasib baik muat naik kuda pusing pusing ni haha


fuhh~ nasib baik kuda tak patah dua budak gemuk naik kuda


 



   

kasi peluang la sekali nak bergambar haha :D














p/s : post ni dah lama ijat draft tapi baru sekarang tergerak hati nak post haha *sekarang dah final sem kat seremban kottt doakan ijat grad on time ye :(






akhir kata shah alam annyeong
*seremban pun annyeong T_T















1 comment: